Tiny houses Caribbean

Bij Tiny house Caribbean verkopen wij goede en betaalbare woningen in de Caribbean
die zo min mogelijk impact hebben op het milieu en zo min mogelijk energie gebruiken. 
De woningen zijn ontwerpen door Bodifee design waardoor er van jarenlange ontwerp 
ervaring in de tropen gebruik wordt gemaakt.  Dat zie je terug in de details van de woning 
en hoe er gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke elementen voor het koel houden 
van de woning. De woningen worden gemaakt van hoogwaardige MgO SIP Panelen 
waarmee goed en snel een woning gerealiseerd kan worden die aan de eisen van een 
"Passief" huis voldoet en orkaan- en aardbevingsproof is. Desgewenst kunt u een van 
onze woningen als bouwpakket afnemen of door ons laten bouwen of u een woning geheel 
naar eigen wens ontwerpen.

Bel ons vandaag +599 7866876

Als je meer informatie wilt, neem dan contact met ons via whatsapp of vraag onze brochure aan.
Vraag onze brochure aan

Waarom voor ons kiezen

De woningen die we bouwen zijn  milieuvriendelijk, goedkoop, energiebesparend, lage broeikasgasemissie, gezond, veilig, sterk, beter, onderhoudsarm en kwalitatief hoogstaand en buitengewoon geschikt voor ALLE KLIMATEN  en culturen.

We bouwen met  een reeds bestaand systeem van SIP Panelen MgO boards voor de muren van de woning. Hierdoor zijn de traditionele bouwmaterialen niet langer nodig ( blokkies, stenen, cement, beton) . Door deze innovatieve bouwmethode kunnen woningen sneller, eenvoudiger, beter en goedkoper worden gebouwd.

De door Bodifee design ontworpen woningen houden optimaal rekening met het tropische klimaat en maken gebruik van de wind als natuurlijke koeling en zorgen voor een zo klein mogelijke ecologische footprint. Alle ervaringen die Bodifee design in de afgelopen 17 jaar in de tropen heeft opgedaan worden in deze woningen gecombineerd. De woningen worden uiteindelijk gefabriceerd in Europa en eenmaal op Bonaire binnen enkele weken gebouwd.

Natuurlijk zijn de woningen aardbeving en orkaan bestendig.

Woning aanbod

Bij Tiny House kunt u kiezen uit 3 type woningen of uw eigen ontwerp laten bouwen.

Model Tiny

Ons kleinste model Tiny heeft 1 slaapkamer  en 1 badkamer en  is 32 m2 en voldoet aan al uw wooneisen. De porch is aan te passen aan uw woonwensen.

Model Comfort ( 3 sizes)

Het Comfort Model heeft verschillende opties. Het model Comfort 1 heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer en is 60 m2 groot, de Comfort 2 en 3 hebben meerdere slaapkamers en badkamers en is dus ruimer. Bij dit model is een porch aan beide zijden mogelijk, geheel naar wens te leveren.

Luxury

Ons grootste model is deze 2 slaapkamer 2 badkamer woning is 95 m2 groot zonder Porch. Er is een mogelijkheid om voor en achter een porch toe te voegen zodat de woning 195 m2 is. Ook een studio aanbouwen behoort tot de mogelijkheden.

3 opties om te kopen

We bieden onze klanten 4 opties aan:

Ontwerp je eigen woning -DoeHetZelf-  Casco-   Turn Key

eigen huis Caribbean

Ontwerp je eigen huis

Samen met Bodifee design ontwerpt u uw eigen droomhuis. Na het defintieve ontwerp kunt u kiezen uit een van de andere opties.

Doe Het Zelf

U maakt gebruik van een van de bestaande ontwerpen van Bodifee design en u bouwt uw eigen huis

Casco

U maakt gebruik van een van de bestaande ontwerpen van Bodifee design en wij doen de fundering, muren, dak, ramen en deuren.

Turn Key

U maakt gebruik van een van de bestaande ontwerpen van Bodifee design volledig door ons gebouwd, u krijgt de sleutel en kunt verhuizen

Begin

Wanneer u denk aan het bouwen van uw eigen huis is het goed om te weten dat wij aan iedere wens gehoor kunnen geven. Wij hebben voor iedere vraag een antwoord en voor iedere wens een manier om het mogelijk te maken. Maak geheel vrijblijvend een afspraak met ons!