Supersterke lichte SIP sandwich-panelen en zeer snel te bouwen. Perfekt geschikt voor woningen, zorgwoningen, tuin, woon-en leefruimtes als ook utiliteitsbouw en appartementen. Heeft u al een ontwerp* of bent u bezig met het maken van uw nieuwe huis ontwerp? Neem contact op voor meer informatie of om een bouwpakket van uw Tiny huis met SIP panelen te bestellen.
SIP panelen, bouwmethode van de toekomst

SIP panelen zijn hoogwaardige thermische panelen die bestaan uit een sandwich van twee lagen plaatmateriaal (OSB, multiplex, staal, magnesiumboard of vezelcement), met daar tussen een isolerende laag geëxpandeerd polystyreen (EPS). De meest voorkomende panelen bestaan uit OSB met een EPS of Neopor EPS kern. Gemakkelijk te hanteren, natuurlijk en biedt flexibiliteit aan het ontwerp van een huis. Tiny house Caribbean werkt met name met cement verlijmde OSB board die extra behandeld is tegen termieten.

SIP Bouwpakket, ideaal voor de zelfbouwer

https://billing.qweb.nl/klantenpaneel/domainnames/view/36387https://tinyhousecaribbean.com/index.php/contact/Altijd al zelf je eigen droomhuis willen bouwen? En wellicht een duurzaam huis bovendien, voor een betaalbare prijs en met een lage energierekening? Dat kan heel makkelijk met het sips systeem. Wat voor woning je ook wilt, strak of modern, een strandhuis of een statig huis met tips kun je alles laten ontwerpen en voor een betaalbare prijs. Wij zijn gespecialiseerd en Tiny houses maar op Affordable Living Caribbean kun je een huis laten ontwerpen op maat. Naar keuze kun je deze laten uitvoeren in SIPS met OBS, Magnesium of fiberboard. Neem contact met ons op voor meer informatie. Maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf of door iemand anders te laten bouwen. Zo snel en simpel is het. Meerdere afbouwsystemen kunnen gebruikt worden, er is ruime keus van gebruik en toepassing. Om u volledig hierover te informeren en de materialen te ervaren is een persoonlijk gesprek de uitkomst. Wij kunnen je helpen je dromen betaalbaar waar te maken.

5S paneel op fundering
Simpel bouwen

De SIP panelen komen als complete prefab woning op de bouw aan, op maat gemaakt met deur en raamopeningen, maar zonder het kozijn.
Tiny house Caribbean levert alle materialen die nodig zijn voor het in korte tijd bouwen van de woning inclusief een volledige handleiding. Zelfs de spijkers, schroeven en kit worden bijgeleverd. Dus een kant en klaar bouwpakket!

Neem nu contact op voor een persoonlijke oriëntatie om te kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn voor je Tiny SIP house in de Caribbean!