Kleine volwaardige vrijstaande woningen van maximaal 40 m2 vloeroppervlak met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Kleine modulaire leef- en werkruimtes gemaakt van SIP panelen. Constructief en thermisch zeer sterk bouwsysteem, en energiezuinig bovendien. (Voldoen aan Bouwbesluit-eisen). Neem contact op om jouw wensen door te nemen.
Maak kennis met onze tiny house / mini woningen

Wij hebben een serie van 2 standaard tiny house woningen met een plat dak. Ook bestaat de mogelijk om te kiezen voor een schuin dak (lessenaarsdak) of het traditionele puntdak (zadeldak).

Model S: 20m2 | 5,30m x 4,35m 

Als bouwpakket afneembaar, makkelijk zelf op te bouwen. Als je dat wilt hebben wij ook een team dat op locatie de woning in korte tijd voor je in kan monteren. Binnen 3 a 4 weken kun je dan in je woning intrekken. Afhankelijk van je gebruiksdoel en wensen, zijn installaties en interieur opties bespreekbaar. De gevels kunnen worden afgewerkt met houten delen of vezel cement plaat of kunnen direct worden gestuukt.

Model M: 28m2 | 7,50m x 4,35m 
Werken in de tuin-of-aan-huis?

Wil je graag aan huis werken en heb je de ruimte in je tuin of rondom jouw huis? Dan is Model M misschien wel iets voor jou. Met 28m2 gebruiksoppervlak én een terras, is dit een heerlijke ruimte om rustig je werk te kunnen doen. Ook als studio of mini (tiny) woning te gebruiken. Ook ideaal als studio of in de verhuur.

Vraag naar de mogelijkheden.

De serie M en L worden speciaal op maat gemaakt in de fabriek met een levering van slechts 5 weken. Als u er meerdere wilt kunnen deze tegelijkertijd gemaakt worden.

We hebben vele mogelijkheden om de woning naar jouw wens op te bouwen en aan te kleden. Je kunt hem casco (alleen de buitenmuren) kopen, semi casco (met de deuren en ramen erin) of geheel ingericht.

De prijzen voor de m begint bij $ 26.000. Maak een vrijblijvende afspraak om de modellen beter te bekijken en de opties door te nemen.